huen

Eseménynaptár

29péntek
2016. április
2016. április
 HKSzeCsPSzoV
1428293031123
1545678910
1611121314151617
1718192021222324
182526272829301
192345678

Legfrissebb ajánlatok

Megtalálhatóak vagyunk:
facebookiwiw

Szolgáltatásaink

portal.jpg

 

 

Az SZTE Karrier Iroda szolgáltatásai cégek számára

Az SZTE Karrier Iroda egyik legfontosabb célkitűzése a hallgatók és a munkaerő-piaci szereplők közötti kapcsolatok építése, a két fél közötti kiterjedt kommunikációs lehetőségek biztosítása, illetve a munkaerő-piaci kereslet és kínálat közelítése. Ennek érdekében igyekszünk minél több olyan csatornát biztosítani, ahol a munkaadók és jövőbeli munkavállalók kölcsönösen informálódhatnak a legfontosabb aktualitásokról.

Céges partnereink számára olyan szolgáltatásokat nyújtunk, melyekkel bárhonnan, bármikor megoszthatják állásajánlataikat, gyakornoki és egyéb programjaikat a hallgatókkal.

 

Ingyenes szolgáltatásaink – könnyedén, bárhol, bármikor

 

Partnereink néhány egyszerű lépést követően (Regisztráció cégeknek) regisztrálhatnak honlapunkra, ahova a jövőben bármikor, bárhonnan, önállóan tölthetik fel hirdetéseiket. Az ajánlatok jóváhagyásunk után válnak elérhetővé a több, mint 7500 regisztrált hallgatónk számára, akik az oldalunkra történt bejelentkezés után érhetik el teljes terjedelmükben az aktuális állás- és gyakornoki lehetőségeket. A felhívásokat rendszeresen közzétesszük a közel 3000 követővel rendelkező Facebook oldalunkon, illetve a havi rendszerességgel kiküldött hírlevelünkben is. Emellett lehetőség van céginformációs anyagok elhelyezésére irodánkban, ahol napi rendszerességgel fordulnak meg a hallgatók.

 

Prémium szolgáltatások - célzott elérés, személyes kapcsolat

 

A toborzást és a legmegfelelőbb jövőbeli munkavállalók kiválasztását, a vállalati márka építését sok esetben egyedi, az adott cégre szabott kampányokkal lehet a leghatékonyabban támogatni. Partnereink többek között az alábbi lehetőségek közül választhatnak:

  • gyakornoki helyek és állásajánlatok Karrier Irodán kívüli egyetemi terjesztése - plakáthelyek az Egyetem valamennyi épületében, valamint a Tanulmányi és Információs Központban,
  • hallgatók célzott elérése az igényeknek megfelelő toborzási csatornákon keresztül – az adott kar hallgatóira szabott hírlevelek, a kari HÖK-oldalak bevonása,
  • további megjelenési lehetőségek honlapunkon - bannerkampány, PR-cikk,
  • cégbemutató előadások, Karrier Pizzák, kari kitelepülések szervezése,
  • személyes promóció lehetősége az egyes karokon, illetve a Tanulmányi és Információs Központban,
  • megjelenés az SZTE Tavaszi (március) és Őszi (október) Állásbörzéjén – a kapcsolódó lehetőségekről az Állásbörze/Vállalatoknak menüpontban tájékozódhatnak.

 

A Szegedi Tudományegyetem hallgatóit célzó promóciós lehetőségek, marketingkampányok részletesen az Universitas-Szeged Nonprofit Kft. aktuális Médiaajánlójában olvashatók.

 

Amennyiben kérdése, kérése lenne a fenti szolgáltatások kapcsán, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal a marketing@univkft.hu email címen.