Az evosoft Hungary Kft. is vár Benneteket a Szegedi Állásbörzén!

Az evosoft Hungary Kft. egy több mint 20 éve kezdődött sikertörténet főszereplőjeként elképesztő utat járt be: egy pár fős kis cégből mára hazánk egyik meghatározó informatikai vállalatává lépett elő. Nevünk egyet jelent a világszínvonalú szoftvertermékek fejlesztésével. Nem túlzás azt mondani, hogy az emberiség és a körülöttünk lévő világ kihívásaira választ adó termékek létrehozásán dolgozunk, többek között olyan szakterületeken, mint például az orvostechnikai szoftverfejlesztés, az ipari automatizálás, ipari hajtástechnológia, az elektromos autók piaca vagy az ipari rendszertesztelés, e mellett pedig részesei vagyunk a világ valószínűleg legnagyobb méretű .Net projektjének is.

 

A Budapest Business Journal felmérése alapján évek óta Magyarország vezető szoftverháza vagyunk (Budapest Business Journal Book of Lists 2016/2017, Szoftverfejlesztők), a Siemens AG egyik legfontosabb stratégiai partnere és a hazai informatikai piac meghatározó, stabil szereplője. Az evosoft Hungary Kft. 100 %-ban az evosoft GmbH leányvállalata, amely a Siemens AG része.

Az evosoftnál ma több mint 1500 fő dolgozik, az árbevételünk 2018. augusztusában tisztán szoftverfejlesztésből több mint 22 milliárd forint volt. Dinamikus fejlődésünket az is mutatja, hogy Budapesten már 4 irodaházban, vidéken pedig Miskolcon és Szegeden vagyunk jelen, mindegyik régióban meghatározó IT szereplőként.

 

Fontosnak tartjuk kollégáink munka-magánélet egyensúlyának és egészségének megőrzését, ennek érdekében szinte a teljes evosoft rugalmas munkarendben dolgozik. Minden évben megszervezzük Egészségprogramunkat, amelynek keretén belül kollégáink technikákat ismerhetnek meg, hogyan lehetnek egészségtudatosabbak mentálisan és fizikailag. Sportklubjainkban kedvükre válogathatnak munkatársaink a különböző mozgásformák között. Sportklubjainkról egy videói is készült, amelyet az alábbi linken tekinthetsz meg. 

 

Nézzétek meg legújabb videónkat, amelyet a budapesti, miskolci és szegedi telephelyeinken forgattunk és pillantsatok bele az evosoft mindennapjaiba.

 

Keressük új csapattagjainkat!

Budapesti, miskolci és szegedi telephelyünkre felsőfokú végzettségű kollégákat, informatikusokat, villamosmérnököket, gépészmérnököket várunk, akik kommunikációs szinten beszélnek angolul és/vagy németül.

Folyamatosan keresünk hallgatókat nyári és év közbeni gyakornoki pozícióinkra, konzultációs lehetőséget biztosítunk diplomaíráshoz.

Aktuális pozícióinkról a https://karrier.evosoft.hu/ oldalon találod a részleteket. Nézz be hozzánk!