EIT Climate-KIC Accelerator powered by KPMG

Jelentkezz az Accelerator inkubátor programba, ha van egy jó vállalkozási ötleted, amivel jobbá teheted a világot!  
 
 
Kinek szól? 
A programban bárki részt vehet, akinek az ötlete, tervezett terméke, szolgáltatása lassítja a klímaváltozást, csökkenti az üvegházhatású gázok kibocsátását, illetve önfenntartó vagy környezettudatos módon működik. A megújuló energiával, az anyagtechnológiával, a hulladékgazdálkodással valamint a fenntartható mezőgazdasággal kapcsolatos innovációk előnyt élveznek, de érdemes ún. Smart Cities vagy akár ún. Green Vehicles innovációs területre szánt ötlettel is jelentkezni.
 
Mit nyújt a program?
KÉPZÉS és VÁLLALKOZÁSFEJLESZTÉS: Bemutathatod  az elképzelésed, majd nemzetközi EIT Climate-KIC coachok és KPMG-s szakemberek segítségével piacképes termékké fejlesztheted. Az ingyenes másfél éves program három különböző részében iránymutatást kapsz az üzleti modell és a prototípus kifejlesztésében, a validálás folyamatához, illetve felkészítjük a vállalkozásokat a jövőbeli befektetések megszerzésére. 
NEMZETKÖZI PLATFORM: A startup bekerül az EIT Climate-KIC európai szintű klímainnovációs közösségébe, nemzetközi tréning illetve versenylehetőségekkel a másfél éves fejlődési szakaszban. 
TÁMOGATÁS: A szakmai támogatáson túl a legjobb csapatok akár 40 ezer eurónyi vissza nem térítendő támogatást kaphatnak az inkubátor programban való részvétel során, amiből a startup üzletfejlesztéséhez kapcsolódó kiadásait lehet finanszírozni. 
 

Részletek és jelentkezés Február 28-ig ITT

Egy kis inspirációnak az előző Demo Day videókat ITT találod.