Ismerd meg a CSIHA Kft.-t, és csatlakozz hozzánk!

Szeretnél büszke lenni arra, amit csinálsz? Akarsz maradandót alkotni?

Akkor ismerd meg a CSIHA Kft.-t, és csatlakozz hozzánk!

Találékonyság, fejlődés, rugalmasság. E három szóval a CSIHA Kft. alapítóját ugyanúgy lehet jellemezni, mint magát a céget.

A találékonyság a tulajdonos személyiségéből fakadóan ösztönösen jellemzi a társaságot. A CSIHA Kft. „elődjénél” a mikrovezérlők és a beágyazott elektronikák tervezése 2007-ben egy olyan garázsban kezdődött, aminek még ablaka sem volt. Az egyedi megoldásoknak köszönhetően azonban gyorsan beindult a fejlődés.

A fejlődés jegyében növekedett a munkavégzés helye – a garázs 2 másik garázzsal bővült, majd pedig méltó műhely és fejlesztő labor alakult ki a cég jelenlegi telephelyén és ezzel együtt a tevékenységünk is folyamatosan bővül(t). A tervezés mellett 2009-ben igény fogalmazódott meg teljes gépek működtetésére, ami magával hozta a CSIHA Kft. megalapítását. Az elkövetkező 10 évben a tevékenység-palettán egymás után jelentek meg: az elektronikai termékfejlesztések, a saját termékek sorozatgyártása, komplett rendszerek tervezése, majd üzemeltetése. Mára eljutottunk oda, hogy Magyarország több, jelentős vállalatának teljes fejlesztési projektjeit menedzseli a cég (hardver-, szoftver- és szerver oldali fejlesztésekkel).

Fejlesztéseinkre nagyon büszkék vagyunk. Az első saját termékünk a Szegedi Tudományegyetem fénymásoló-gépeire felszerelt másolatszámláló volt. Az egyik legnagyobb sikert pedig a CSIHA Kft. egyik saját védjegyének számító Material Buttonnal, a vandálbiztos és vízálló, láthatatlan nyomógombbal értük el. Korszerű technológiánkkal képesek vagyunk alkalmazkodni korunk folyamatosan változó kihívásaihoz. Legtöbb fejlesztésünk alapfunkcióként használja a különböző IoT megoldásokat. (Termékeinkről itt még többet olvashatsz.)

A CSIHA Kft.-nél ezek után sem áll meg a fejlődés. Áprilisban beköltözünk a saját irodaházunkba és a már több, mint 30 főt számláló csapatunk is folyamatosan növekszik. Kollégákra szükség van hardverfejlesztés. mikrovezérlés, elektronikai, web- és applikációfejlesztés, tesztelés, rendszertervezés, termékfejlesztés területén is.

Hisszük, hogy mindez nem valósulhat meg rugalmas hozzáállás nélkül. Ennek jegyében nemcsak arra törekszünk, hogy működésünk valamint külső és belső kommunikációnk egyre szervezettebb legyen, hanem a vezetőinket is ennek szellemében választjuk meg. Nálunk egy dinamikusan növekvő cég fiatalos csapatának részese lehetsz, ahol nem „főnökök”, hanem nagyon türelmes, mentor-típusú vezetők dolgoznak, akik a legjobbat próbálják meg kihozni csapataikból. Mi megbecsüljük egymást, és ez adja a cég belső erejét a kollégák számára, egyben vonzerejét a nyitott pozíciókra pályázók számára.

Nálunk Te is minden nap változatos feladatokon gondolkodhatsz, folyamatosan fejlődhetsz, hiszen a CSIHA Kft.-nél

… a lehetetlen csak egy újabb kihívás!