EIT Food és EIT-Climate-KIC ClimateLaunchpad versenyhívás

 A Klímainnovációs Közösség rendezésében ezúttal két versenyen is megmérettethetitek magatokat! Ha van egy jó, innovatív ötletetek, akár az éghajlatváltozás, akár az élelmiszer-ellátás fejlesztése kapcsán, akkor mindenképpen megéri jelentkezni az alábbi lehetőségek valamelyikére!

 

EIT Food Innovation Prize

 

Ha van egy jó ötleted, amellyel megreformálnád a jelenlegi élelmiszer- és mezőgazdasági iparágat, akkor itt az idő, hogy jelentkezz az ötleteddel vagy már meglévő termékeddel, szolgáltatásoddal az EIT Food Innovation Prize versenyre! 

Olyan ötlettel és már meglévő termékkel/szolgáltatással várjuk a jelentkezőket, amelyek a mezőgazdaságban vagy élelmiszeriparban rejlő kihívásokat célozzák meg. 

Program: Június 27-én a félnapos üzleti felkészítő után, délutáni pitch verseny vár a kiválasztott csapatokra, amelyen a legjobbak 5.000 és 10.000 euró támogatást kaphatnak. 

Bővebb információért keressétek fel a Facebook oldalt, illetve a weboldalt!

Jelentkezni itt tudtok május 12-ig!
Elérhetőség: chance@ppis.hu

 

EIT Climate-KIC ClimateLaunchpad
 
Az EIT Climate-KIC az Európai Unió legfőbb éghajlatváltozással kapcsolatos innovációs kezdeményezése, amelynek most futó ingyenes programjára, a világ legnagyobb greentech ötletversenyére várjuk a jelentkezőket. Olyan angolul jól beszélő csapatok jelentkezhetnek, akiknek van egy jó ötletük a klímaváltozás hatásainak csökkentésére. Az ötletverseny célja, hogy nemzetközi és hazai trénereink segítségével a csapatok üzleti alaptudást kapjanak, amely mentén tovább fejleszthetik ötletüket. A program kétnapos intenzív felkészítőből, 6 csoportos alkalomból és hazai döntőből áll. A legjobbak pedig összemérhetik tudásukat a nemzetközi döntőn a többi 50 ország képviselőivel együtt, ami remek kapcsolatépítési lehetőség.
 
Bővebb információért keressétek fel a Facebook oldalt vagy a verseny weboldalát
 
Jelentkezési határidő: május 31.
Elérhetőség: chance@ppis.hu