Alternatív gyakornoki program

Please scroll down for english version.

Indul egy újabb félév és ezzel együtt indul az Alternatív gyakornoki program is! Böngéssz az alábbi gyakornoki helyek közül és jelentkezz! Neked is ismerős az az ördögi kör, ami szerint a legtöbb állásajánlat elvárja a munkahelyi tapasztalatot rögtön a diploma megszerzése után? Na de hogy?
Készülj fel a munkaerőpiac elvárásaira, vegyél részt az alternatív gyakornoki programban és tüntesd fel az önéletrajzodban a tapasztalataidat!


Miért jelentkezz?

  • Az alternatív gyakornoki program garantálja a valódi fejlődést, az aktív tapasztalatszerzést több különböző területen, mentor segítségével.
  • Lehetőséged lesz csapatmunkára, a csoporton belüli eltérő szerepkörök megismerésére, a felelősségvállalásra és biztosított a folyamatos visszajelzés a mentorod által.
  • Új embereket ismerhetsz meg, ezáltal bővítheted a kapcsolati tőkéd, fejlesztheted a kompetenciáid.
  • Szigorú kötöttségek nélkül tekinthetsz be a munka világába és szerezhetsz olyan tapasztalatot, amit az iskolapadban nem. 
  • A munkaidő beosztása kooperatív, a fogadó hely igazodik az egyetemi kötelezettségeidhez.
  • Végül, de nem utolsó sorban a féléves munkádért jutalmul 2 kredittel is gazdagabb lehetsz.  

Hogyan jelentkezz?

Töltsd le a pozíció adatlapját, olvasd át figyelmesen a benne leírtakat és ha úgy gondolod minden elvárásnak megfelelsz és ez az, amire a következő féléves szabadidőd kisebb-nagyobb részét szánni szeretnéd, ne habozz - jelentkezz! Minden gyakornoki adatlapon találsz elérhetőséget, ahova a jelentkezésed küldheted vagy kérdéseid felteheted.

Az Alternatív gyakornoki program egy lehetőség, Neked. Építsd már most tudatosan a jövőd, mert rajtad múlik mivel indulsz a munkaerő-piaci versenyben!

 

Ha még vannak kétségeid, böngéssz az alábbi dokumentumban a korábbi félévekben tapasztatot szerzett hallgatói véleményekből.

Az ajánlatok beérkezése még tart, folyamatosan frissítjük a listát. 

American Corner - Programkoordinátor gyakornok

SZTE BTK Nemzetközi Iroda  - Angol nyelvű kommunikációs, marketing és PR asszisztens

SZTE Nemzetközi és Közkapcsolati igazgatóság - Irodai asszisztens

NKI, Nemzetközi Mobilitási Iroda - ERASMUS+ KÜLFÖLDI ÖSZTÖNDÍJAS HALLGATÓI ASSZISZTENS,
ERASMUS+ KIUTAZÓ ÖSZTÖNDÍJAS HALLGATÓI ASSZISZTENS

SZTE Karrier Iroda - Gyakornok

Képzerdő - Social media marketing gyakornok
Kisgyermeknevelő gyakornok
Ps4 Klub társvezető

SZTE Nemzetközi és Közkapcsolati Igazgatóság  - Nemzetközi ügyvivő szakértő gyakornok / Directorate for International and Public Affairs - trainee for interational affairs

SZTE Levéltár - Önkéntes levéltári gyakornok

SZTE Klebelsberg Könyvtár  - Könyvtári asszisztens

Katház Közhasznú Nonprofit Kft. - Programszervező gyakornok

Katház Közhasznú Nonprofit Kft. - Kommunikációs és pályázati adminisztrációs gyakornok

 

 


Our main goal is to provide knowledge through work experience for SZTE students because nowadays it becomes increasingly necessary. Besides improving different competences, the students can experience the professional environment at the organization, take part in daily work, solve the tasks given by their mentor alone, make some advantages which can help them in finding a position in the labour market later and at last they can strengthen and broaden their relations with the help of the alternative internship.

We have some opportunities in english language: 

Directorate for International and Public Affairs - trainee for interational affairs

American Corner - Program Coordinator Intern