Regisztráció

Fontos információk a regisztrációval kapcsolatban

Munkaadóknak/Partnereknek lehetőséget biztosítunk honlapunkon, hogy gyakornoki programokkal, álláslehetőségekkel, kötelező szakmai gyakorlati helyekkel, stb. közvetlenül kereshessék meg a Szegedi Tudományegyetem hallgatóit.

A regisztrációs adatlap kitöltését követően négy ajánlat típus közül választhatnak, ahova a jövőben bármikor, bárhonnan, önállóan tölthetik fel hirdetéseiket:

  • új kötelező szakmai gyakorlati ajánlat,
  • új gyakornoki ajánlat/gyakornoki program, alternatív gyakornoki program,
  • új állásajánlat,
  • új szakdolgozati téma.
Az ajánlatok jóváhagyásunk után válnak elérhetővé a regisztrált hallgatók számára, akik az oldalunkra történt bejelentkezés után érhetik el teljes terjedelmükben az aktuális lehetőségeket. A felhívásokat rendszeresen közzétesszük a Facebook oldalunkon, illetve a havi hírlevelünkben is.

Amennyiben probléma vagy kérdés merülne fel a regisztráció során, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az iroda@sztekarrier.hu / marketing@univkft.hu e-mail címen, illetve a 62/546-680 telefonszámon!

Ha a cég szürke a listában, tehát nem kiválasztható, az azt jelenti, hogy valaki korábban regisztrálta azt. Így Önt ez a személy tudja hozzárendelni céges mentorként. A céget regisztráló személy belépve, a Mentorok menüpontban tudja Önt hozzáadni. Amennyiben nincs információja a céget regisztráló személyről, keresse a Karrier Iroda munkatársait, akik hozzáadják Önt.

Cég/munkaadó neve:
Cég/munkaadó székhelye:
Cég/munkaadó levelezési címe:
Weboldal címe:
Adószám:
Cégjegyzékszám:
Cég/munkaadó tevékenységi területe:
Alapadatok

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező!

A kötelezően kitöltendő mezők kivételével az adatokat a regisztráció után, a Profil kezelése menüpontban is kitöltheti. Bejelentkezés után az összes megadott adat módosítására lehetősége van.

Kapcsolattartó adatai

Ebben a pontban megjelölhet kapcsolattartókat. Az itt megadott adatok a cég profilján fognak megjelenni, de belépni csak a Céges admin adatainál megadott e-mail címmel lehet.

Új kapcsolattartó hozzáadása
Cég bemutatkozó adatok

A Bemutatkozó mezőben rövid, általános leírást adhat Cégéről, annak profiljáról, tevékenységi területéről. Az Elérhetőség mezőben megadhatja Cége hivatalos elérhetőségeit (telefonszám, e-mail cím, telephely), a Galériába pedig feltöltheti fényképeit, céges logóit.

32M
Céges admin adatai
Felhasználási feltételek
Az Adatvédelmi nyilatkozatot tudomásul vettem.