Munkaadóknak/Partnereknek

Állásbörze

A rendezvényről

Az SZTE Karrier Iroda Állásbörzéje a régió legnagyobb álláskeresési fóruma, ahol regionális és országos cégeknek egyaránt lehetősége van felvenni a személyes kapcsolatot a hallgatókkal, és megismertetni velük az adott céget, aktuális állásajánlataikat, gyakornoki programjaikat. A rendezvény emellett az Egyetemhez is fontos kapcsolódási pontot kínál partnereinknek.

A legelső állásbörzét 1996-ban rendeztük meg. A rendezvény iránt évről évre egyre nagyobb az érdeklődés, így már hagyományosan évente kétszer, tavasszal és ősszel tartjuk meg az SZTE állásbörzéit.

Partnereink diploma előtt álló, frissdiplomás, illetve akár néhány éves szakmai tapasztalattal rendelkező fiatal álláskeresőkre is számíthatnak. Látogatóink felkészültségét az állásbörzét megelőző napokban, a Felkészítő Napok  alkalmával színvonalas, személyre szabott tanácsadásokkal (önéletrajz-, pályatervezés- és stílustanácsadással, illetve próbainterjúkkal) segítjük, hogy kiemelkedő tudással és magabiztossággal induljanak neki az állásbörzének.

A hallgatókat plakátok, szórólapok, egyetemi újságok, online felületeink, valamint a helyi média segítségével tájékoztatjuk a rendezvényről és a programokról. Az SZTE Karrier Iroda az adatbázisában szereplő hallgatókat hírlevélben is értesíti.

A rendezvény napjára minden alkalommal egy ingyenesen terjesztett színes kiadvány is készül a látogatók számára. Az Állásbörze Kalauzban helyet kap a részletes program, a standtérkép, és a rendezvényen megjelenő, munkaerőt, gyakornokot kereső cégek bemutatkozó oldalai is.

Azért, hogy a kapcsolatépítés ne csak a rendezvény napjára korlátozódjon, az állásbörzét követően a Karrier Iroda honlapján minden látogató számára elérhető a legutóbbi esemény virtuális térképe, ahol az érdeklődők és a börzét kihagyni kénytelen hallgatók, pályakezdők és diplomások is tájékozódhatnak a résztvevőkről, megtekinthetik egyedi standjaikat, illetve kontaktinformációt is találnak, így az esemény után is felvehetik a kapcsolatot a munkaadókkal az új felület segítségével. A Virtuális Börze az alábbi képre kattintva tekinthető meg:


JELENTKEZÉSI FELTÉTELEK

Jelentkezési határidő: 2019. február 11., hétfő

 Az állásbörzére jelentkezni a megállapodások 3 példányának visszaküldésével lehetséges.
Címünk: SZTE Karrier Iroda, 6722 Szeged, Ady tér 10.

A dokumentum az alábbi elérhetőségeken igényelhető:
Kiss Annamária
rendezvényszervező

Tel.: +36-62/546-680
Mobil: +36-30/228-6566
allasborze@sztekarrier.hu

A börzén standjuk/információs pultjuk elhelyezkedését a jelentkezések beérkezési sorrendje alapján választhatják ki, ezért javasoljuk, hogy részvételi szándékukat  e-mail-ben (allasborze@sztekarrier.hu) a megállapodás scannelt példányának elküldésével is jelezzék.


PÁLYÁZATI LEHETŐSÉG
Ingyenes megjelenési lehetőség az SZTE Állásbörzéjén - ismét pályázhatnak a helyi vállalkozások

Az SZTE Karrier Iroda minden évben kétszer, tavasszal és ősszel is megrendezi a régió legnagyobb és legszínvonalasabb állásbörzéjét Szegeden, az SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központban. Pályázatunkkal szeretnénk segíteni a helyi vállalkozásokat, akiket tevékenységük és az általuk kínált karrierlehetőségek érdemessé teszik a rendezvényen való megjelenésre. Célunk továbbá, hogy a hallgatók számára olyan érdekes és új vállalkozásokat mutassunk be, melyek motiválhatják őket és kínált lehetőségeikkel segíteni tudnak szakmai tapasztalataik bővítésében.

A pályázat elbírálása során elsőbbséget élveznek azok a vállalkozások, amelyeknek még nem volt lehetőségük a rendezvényen megjelenni.

Pályázati feltételek

Pályázók köre:

  •  jogi személyiségű gazdasági társaságok,
  •  jogi személyiség nélküli gazdasági társaságok,
  •  SZJA hatálya alá tartozó egyéni vállalkozók,
  •  SZJA hatálya alá nem tartozó egyéni vállalkozó és egyéni ügyvéd (EVA)
  •  szövetkezetek

 

A jelentkezési határidő: 2019. február 6., szerda

A pályázat benyújtásához a vállalkozásnak az alábbi feltételeknek kell megfelelnie:

  • regionális székhellyel rendelkezik,  
  • a foglalkoztatottak száma nem haladja meg a 30 főt,  
  • legalább 1 fő SZTE-n végzettet foglalkoztat.

A pályázat elbírálása és a nyertesek tájékoztatása a jelentkezési határidő lezárását követő két munkanapon belül történik. Összesen maximum három nyertes pályázat kerül kiválasztásra, melyek a támogatásból teljes mértékben részesülnek. 

Pályázni a felhívásban szereplő feltételekkel egy pályázati adatlap kitöltésével és postán való megküldésével lehet.

Levelezési cím
SZTE Karrier Iroda
6722 Szeged, Ady tér 10.


A pályázati adatlapot tartalmazó felhívás innen letöltehető:

Felhívás


Kapcsolat

Kiss Annamária
rendezvényszervező

Mobil: +36-30/228-6566
allasborze@sztekarrier.hu

 

Az állásbörzére való jelentkezéshez be kell jelentkeznie oldalunkra. Ha már regisztrált, akkor a fenti gombra kattintva jelentkezzen be. Ha még nem regisztrált ide kattintva megteheti.