Munkaadóknak/Partnereknek

Állásbörze

A rendezvényről

Az SZTE Karrier Iroda Állásbörzéje a régió legnagyobb álláskeresési fóruma, ahol regionális és országos cégeknek egyaránt lehetősége van felvenni a személyes kapcsolatot a hallgatókkal, és megismertetni velük az adott céget, aktuális állásajánlataikat, gyakornoki programjaikat. A rendezvény emellett az Egyetemhez is fontos kapcsolódási pontot kínál partnereinknek.

A legelső állásbörzét 1996-ban rendeztük meg. A rendezvény iránt évről évre egyre nagyobb az érdeklődés, így már hagyományosan évente kétszer, tavasszal és ősszel tartjuk meg az SZTE állásbörzéit.

Partnereink diploma előtt álló, frissdiplomás, illetve akár néhány éves szakmai tapasztalattal rendelkező fiatal álláskeresőkre is számíthatnak. Látogatóink felkészültségét az állásbörzét megelőző napokban, a Felkészítő Napok  alkalmával színvonalas, személyre szabott tanácsadásokkal (önéletrajz-, pályatervezés- és stílustanácsadással, illetve próbainterjúkkal) segítjük, hogy kiemelkedő tudással és magabiztossággal induljanak neki az állásbörzének.

A hallgatókat plakátok, szórólapok, egyetemi újságok, online felületeink, valamint a helyi média segítségével tájékoztatjuk a rendezvényről és a programokról.

A rendezvény napjára minden alkalommal egy ingyenesen terjesztett színes kiadvány is készül a látogatók számára. Az Állásbörze Kalauzban helyet kap a részletes program, a standtérkép, és a rendezvényen megjelenő, munkaerőt, gyakornokot kereső cégek bemutatkozó oldalai is.

Azért, hogy a kapcsolatépítés ne csak a rendezvény napjára korlátozódjon, az állásbörzét követően a Karrier Iroda honlapján minden látogató számára elérhető a legutóbbi esemény virtuális térképe, ahol az érdeklődők és a börzét kihagyni kénytelen hallgatók, pályakezdők és diplomások is tájékozódhatnak a résztvevőkről, megtekinthetik egyedi standjaikat, illetve kontaktinformációt is találnak, így az esemény után is felvehetik a kapcsolatot a munkaadókkal az új felület segítségével. A Virtuális Börze az alábbi képre kattintva tekinthető meg:

 


Az SZTE Őszi Állásbörze időpontja 2019. október 8. (kedd).
A jelentkezési időszak elindult.

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: 2019. SZEPTEMBER 9.

Amennyiben érdeklődik az állásbörzénk iránt, illetve kiállítóként szeretne részt venni, vegye fel a kapcsolatot velünk a lenti elérhetőségeinken.


Mikor érdemes kiállítónak jelentkeznie?

  • ha állást kínál friss diplomásoknak vagy felsőfokú végzettséggel rendelkező tapasztalt szakembereknek,
  • ha gyakornoki programot kínál,
  • ha szeretne az SZTE valamely karának szakmai gyakorlai programjába bekapcsolódni,
  • ha az álláskereséshez kapcsolódó szolgáltatást kínál (továbbképzés, nyelvoktatás, munkaerő-közvetítés, önkéntesség, stb.),
  • ha szeretné a régióban vállalatának pozícióját erősíteni,
  • ha szeretné felmérni az aktuális munkaerő-piaci helyzetet és versenytársakat,
  • ha kapcsolatépítési lehetőséget szeretne,
  • ha hatékony toborzási platformot keres.
PÁLYÁZATI LEHETŐSÉG
A Karrier Iroda az Őszi Állásbörzén is részvételi lehetőséget biztosít 3 helyi vállalkozásnak. A részletekről és pályázati feltételekről az alábbi gombra kattintva olvashatnak.
 
A pályázat benyújtásához szükséges adatlapot a lenti elérhetőségeken igényelheti.
 
A pályázat jelentkezési határideje: 2019. szeptember 3.
 

Kapcsolat:
Kiss Annamária
rendezvényszervező

Tel.: +36-62/546-680
Mobil: +36-30/228-6566
allasborze@sztekarrier.hu

Az állásbörzére való jelentkezéshez be kell jelentkeznie oldalunkra. Ha már regisztrált, akkor a fenti gombra kattintva jelentkezzen be. Ha még nem regisztrált ide kattintva megteheti.