Állásbörze (2017-03-29)

A rendezvényről

Az SZTE Karrier Iroda Állásbörzéje a régió legnagyobb álláskeresési fóruma, ahol regionális és országos cégeknek egyaránt lehetősége van felvenni a személyes kapcsolatot a hallgatókkal, és megismertetni velük az adott céget, aktuális állásajánlataikat, gyakornoki programjaikat. A rendezvény emellett az Egyetemhez is fontos kapcsolódási pontot kínál partnereinknek.

A legelső állásbörzét 1996-ban rendeztük meg. A rendezvény iránt évről évre egyre nagyobb az érdeklődés, így már hagyományosan évente kétszer, tavasszal és ősszel tartjuk meg az SZTE állásbörzéit.

Partnereink diploma előtt álló, frissdiplomás, illetve akár néhány éves szakmai tapasztalattal rendelkező fiatal álláskeresőkre is számíthatnak. Látogatóink felkészültségét az állásbörzét megelőző napokban, a Felkészítő Napok  alkalmával színvonalas, személyre szabott tanácsadásokkal (önéletrajz-, pályatervezés- és stílustanácsadással, illetve próbainterjúkkal) segítjük, hogy kiemelkedő tudással és magabiztossággal induljanak neki az állásbörzének.

A hallgatókat plakátok, szórólapok, egyetemi újságok, online felületeink, valamint a helyi média segítségével tájékoztatjuk a rendezvényről és a programokról. Az SZTE Karrier Iroda az adatbázisában szereplő hallgatókat hírlevélben is értesíti.

A rendezvény napjára minden alkalommal egy ingyenesen terjesztett színes kiadvány is készül a látogatók számára. Az Állásbörze Kalauzban helyet kap a részletes program, a standtérkép, és a rendezvényen megjelenő, munkaerőt, gyakornokot kereső cégek bemutatkozó oldalai is.

Azért, hogy a kapcsolatépítés ne csak a rendezvény napjára korlátozódjon, az állásbörzét követően a Karrier Iroda honlapján minden látogató számára elérhető a legutóbbi esemény virtuális térképe, ahol az érdeklődők és a börzét kihagyni kénytelen hallgatók, pályakezdők és diplomások is tájékozódhatnak a résztvevőkről, megtekinthetik egyedi standjaikat, illetve kontaktinformációt is találnak, így az esemény után is felvehetik a kapcsolatot a munkaadókkal az új felület segítségével.

A Virtuális Börze az alábbi képre kattintva tekinthető meg:

                                                                                            

 

Az állásbörzére való jelentkezéshez be kell jelentkeznie oldalunkra. Ha már regisztrált, akkor a fenti gombra kattintva jelentkezzen be. Ha még nem regisztrált ide kattintva megteheti.

Megközelítés

A rendezvény helyszíne az SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központ Átriuma (6722 Szeged, Ady tér 10.)


Az épület az Ady tér, a Batthyány utca, a Zászló utca és az Egyetem utca által közrezárt területen fekszik (főbejárat az Ady tér felől).


MEGKÖZELÍTÉS

1. Autóval

GPS koordináták: 46.247339, 20.141838

Tervezze meg az útvonalat: Útvonal tervezés

Parkolási lehetőség: Minden résztvevő kiállítónknak egy-egy parkolóhelyet biztosítunk a Tanulmányi és Információs Központ garázsában. A parkolóhely igénybevételét a jelentkezés során a rendszám feltüntetésével lehet jelezni. A mélygarázs bejárata a Batthyány utca felől található meg.

 

2. Tömegközlekedéssel

Az alábbi tömegközlekedési eszközök megállói 5-10 percnyi sétára találhatóak a rendezvény helyszínétől:

  1-es villamos – Aradi vértanúk tere megálló

  2-es villamos – Aradi vértanúk tere megálló

  4-es villamos – Vitéz u. megálló

  8-as trolibusz – Honvéd tér megálló

  10-es trolibusz – Honvéd tér megálló

  20-as busz – Honvéd tér (Tisza L. krt.) megálló

  21-es busz – Petőfi Sándor sgt. megálló

  36-os busz – Honvéd tér megálló

  74-es busz – Honvéd tér (Tisza L. krt.) megálló

  77-es busz – Petőfi S. sgt. megálló

Helyi busz, villamos és trolibusz menetrend
                       
3. Vonattal érkezve

A Személypályaudvarról a 21-es és 77-es busszal, a Petőfi Sándor sgt. megállónál leszállva, vagy az 1-2-es villamossal, az Aradi vértanúk tere megállónál leszállva közelítheti meg a rendezvény helyszínét.
 
4. Távolsági busszal érkezve
A Mars tér autóbusz állomásról a 21-es busszal a Petőfi Sándor sgt. megállónál leszállva közelítheti meg a rendezvény helyszínét
VOLÁN, MÁV, BKV menetrendek

Kapcsolat

Az SZTE Őszi és Tavaszi állásbörzéinek szervezője az 
Universitas-Szeged Nonporit Kft. – SZTE Karrier Iroda

 
Székhely: 6722 Szeged, Ady tér 10.
Iroda: 6722 Szeged, Honvéd tér 6. 8-as iroda
  
Bővebb információ és árajánlat kérése:
Kiss Annamária
rendezvényszervező
 
Tel./fax: +36-62/546-680
Mobil: +36-30/228-6566
allasborze@sztekarrier.hu

Galéria