Pályázatírás és projektmenedzsment tréning

Időpont: 2019. november 16. (szombat), november 23. (szombat) 9:00-17:00
Helyszín: TIK, II. emeleti Közösségi Tér

Kurzuskód: XA0021-PáTrProTr / XM0011-PáTrProTr

A képzés elvégzése után elméleti és gyakorlati példákon keresztül reprezentálni tudod majd az itt elsajátított, projekttervek elkészítésével kapcsolatos ismereteket. Megismered a projektterv megvalósítási szintekre történő lebontását, a projektek forrástervezési alapjait, értékelni tudod majd a projekt megvalósulását. Nagy szerepet kap a projektmenedzsment kapcsán a projekt életciklusainak és a különböző típusú projektek sajátosságainak bemutatása. A feladatok középpontjában interaktív, gyakorlatias formában a már megvalósított projekt-esetek átbeszélése, a tapasztalatok átadása áll. 
 

Milyen tartalomra számíthatsz?


- A képzés célja, hogy a résztvevők gyakorlati példák segítségével megismerjék a projekttervezés és projektvezetés, valamint a projektmegvalósítás és projektértékelés módszertani alapfogalmait, és képesek legyenek azok gyakorlati alkalmazására.
- Megismered a pályázati rendszer felépítését: áttekintés a hazai és az EU-s fejlesztési irányokról, operatív programokról, pályázatkészítés menete, módszertana, pályázati anyag és információ megszerzésének lehetőségei és módjai
- Megtudod, melyek a pályázat összeállításának háttér elemei: a kívánt (elérendő) cél (eredmény) meghatározás; Outputok meghatározása; SWOT, stratégiai tervezés, problémaelemzés, cél meghatározás, partnerség, horizontális célkitűzések, indikátorok, humánerőforrás tervezés, ütemezés, munkaterv, pénzügyi tervezés

- Belelátsz a projekttervezés részleteibe; projekt megvalósulás ellenőrzése, projekt technikák (GANNT, Kockázat elemzés)

Vélemények:


"Az oktatás jellegét tekintve gyakorlat-orientált volt, így mindent hasznosítani fogok." 
"A tréning jó hangulatban telt, kreatív ötletekben gazdag volt. Egyéni és csapatmunkára is volt lehetőség." 
"Képet kaptam arról, hogyan kell hatékonyan menedzselni egy projektet."

Jelentkezés:

Jelentkezési lap és motivációs levél
Minden hallgatónak egy tréningen való részvételt tudunk biztosítani, így ha több tréningünkre is benyújtod jelentkezésed, kérjük, a motivációs leveledben térj ki arra, hogy melyik témát preferálod leginkább, mi a választási sorrended! Köszönjük!
Jelentkezésed a kepzes@sztekarrier.hu e-mail címre várjuk 2019. szeptember 8. 22:00-ig!

Időpontok

Maximális férőhelyek
Jelentkezés / Lejelentkezés
2019. 11. 16. 09:00-01:00
12
Nem jelentkezéshez kötött.
2019. 11. 23. 09:00-01:00
12
Nem jelentkezéshez kötött.